Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

PORTES OBERTES 2020-21

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Envia el formulari

Truca per telèfon al 938 305 212

Horari de 9h a 13h i 15h a 17h

FORMULARI DE CONTACTE

En compliment amb el disposat en la LOPD (Llei 15/1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999), l'informem que les dades personals facilitades per vostè s'incorporaran a un fitxer automatitzat de FPEVC. La finalitzat del mateix és la gestió de la vostra consulta. Vostè té dret a accedir, cancel.lar o rectificar les dades que li corresponguin mitjançant un correu electrònic a info@vedrunacatalunya.cat o bé un escrit al Carrer Bruc 30, 2n pis - 08010 Barcelona.

AIXÍ SOM: LA NOSTRA IDENTITAT

null

ESCOLA AMB VALORS

Per tal d’afavorir un creixement harmònic de l’alumne/a es porten a terme iniciatives que impulsen l’àmbit intel· lectual, l’àmbit físic, l’àmbit d’autonomia, l’àmbit social i l’àmbit moral i espiritual de manera que cada nen/a i cada noi/a pugui desenvolupar uns valors essencials, sòlids i compromesos amb el món actual.
null

ESCOLA PROPERA

El context d’aprenentatge és entès com un espai de proximitat que incentiva un clima positiu, familiar i motivador. Potenciem un estil de relacions humanes properes i senzilles amb la intenció que l’alumne/a visqui en un entorn acollidor i afavoridor de l’aprenentage.
null

ESCOLA INCLUSIVA

Som una escola que ensenya i aprèn des de la diversitat. Una escola que inclou, que integra i que busca l’equilibri entre fites exigents i possibilitats personals. Promovem propostes educatives que tenen en compte les possibilitats i capacitats de cada alumne/a.
null

ESCOLA COMPETENT

Fomentem activitats educatives innovadores i motivadores. Potenciem metodologies d’aprenentatge actives, que promoguin l’autonomia i la iniciativa dels alumnes. Cerquem propostes creatives i crítiques. Volem ensenyar a llegir la realitat dels nostres entorns lo – cals i, a la vegada, sensibilitzar en relació amb els problemes que viu, avui, el món global.
null

ESCOLA OBERTA

El projecte pedagògic de la nostra escola engloba elements que facilitin una millor interrelació i contribució de l’alumne/a amb el món. La tecnologia educativa i el coneixement en xarxa són ingredients imprescindibles per enfocar els reptes del demà; però també ho són projectes que desenvolupin hàbits i valors per a un món sostenible i destreses per entendre’s i comunicar-se en un món global.
null

ESCOLA COMPROMESA

Incentivem el compromís de l’escola, dels alumnes, de les famílies o dels seus mestres envers l’estima pel país, per la llengua i per la cultura. Un compromís que també es tradueix en qualsevol àmbit que faci referència a la lluita pels drets humans, per la solidaritat i per la justícia.

EXPERIÈNCIES VISCUDES

null

RECORDS QUE PERDUREN

De l’escola Vedruna Artés, com a exalumna, en guardo molt bons records. Els professors, el tracte proper i familiar, les amistats que hi vaig fer i que perduren, els valors, les colònies, excursions, festes tradicionals, viatges de final de curs… i la despedida a quart, on tots/es les alumnes no podíem contenir les llàgrimes. Tot això i la seva adaptació constant a les noves competències i necessitats de l’educació actual és el què no em va fer dubtar a l’hora d’escollir l’escola per les meves dues filles, l’Abril i la Martina.

ALBA PASCUAL

null

UN LLEGAT QUE CONTINUA

Com a pares i ex-alumnes de Vedruna Artés i Berga ho vàrem tenir molt clar desde el primer moment, ja que amb 6 mesos vàrem escollir la llar d’infants Vedruna Sallent, excel·lent! Seguidament i sense cap dubte, vàrem decidir iniciar l’etapa de l’educació infantil a Vedruna Artés, que actualment està fent la Jana. Molt satisfets amb l’educació , el tracte personalitzat i el menjador i el més important que sempre hi va amb ganes i molt contenta.

MAITE COSTA

null

ESCOLA PROPERA

La nostra tria va ser per l’experiència personal d’anys enrere, sent els nostres fills la cinquena generació. Ens va convèncer la manera d’educar i acompanyar als nens fins l’edat adolescent. Confiem en l’Escola Vedruna d’Artés pels valors que ensenyen dia a dia i per ser una família. En aquests moments díficils tots els educadors han demostrat estar a l’altura i continuar estant al costat dels nostres petits des del primer dia. Estem molt contents amb l’escola i tots els professionals. Confiem plenament amb l’escola i no tenim cap dubte de la gran sort que tenen els nostres fills Arnau i Oriol per formar part d’aquesta família!

CHRISTIAN i MARINA

null

UN PROJECTE EDUCATIU

Vam triar Vedruna Artés perquè és una escola oberta, que base el seu projecte en els valors dels nens i les famílies, respecta les emocions i ajuda a entendre-les. El seu model pedagògic està encarat als nous temps i les noves tecnologies estan integrades en el seu dia a dia.

JORDI I SARA

null

CONTINUÏTAT

Vam triar l’escola Vedruna perquè tots dos sempre hem anat a aquest tipus d’escola, ( de fet els Joan és ex-alumne) ens agrada el fet que només hi ha una classe per curs, que sigui una escola familiar i, que les nostres filles poguessin fer secundària sense sortir del centre, no ens va fer tenir cap dubte.

JOAN I SANDRA

null

IMPLICACIÓ DEL PROFESSORAT

Vaig triar Vedruna Artés pels valors de l’escola i per la gran implicació dels professors.

MARTA BRUCH

null

CONFIANÇA I VALORS

L’escola m’ha ensenyat a confiar en mi i a valorar tots els qui m’envolten.

LAURA MATAMALA

null

L'ESCOLA AL COR

L’escola és porta al cor, així m’ho van ensenyar, així ho recordo. M’acompanya sempre i encara ara.

LAURA CARRERA

BENVINGUTS A L'ESCOLA