Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

Jornada de convivència a Cicle Inicial

El passat 25 d’octubre, els alumnes de Cicle Inicial vam gaudir d’una gran jornada de convivència amb l’objectiu de gaudir entre tots de jocs i dinàmiques encaminades a millorar i aconseguir la cohesió dels grups de 1r i 2n. 

Vam començar el matí fent una visita a la plaça vella on vam fer una dinàmica molt divertida, “la teranyina d’aranya”, per tal conscienciar al grup de la importància de cada un dels membres.

Després vam anar cap al bosquet de l’aplec, on vam esmorzar i vam tenir una estona lliure de joc. Al bosquet, també vam fer l’activitat dels paquets, per tal de fomentar la cooperació i la cohesió del grup, i així vam afavorir un clima agradable i de diversió en grup.

Finalment, vam arribar al parc que hi ha a la plaça del teler, allà vam jugar al joc de passar l’aro, amb l’objectiu de fomentar la cooperació, l’esforç, el respecte i l’ajuda entre companys/es.

Aquests jocs ens han ajudat a convertir-nos en un gran equip, i hem après que entre tots és molt més fàcil arribar a l’èxit.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a