Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

SIS VÍDEOS DE MANUALITATS SENZILLES I DIVERTIDES… EN 1 MINUT!

El confinament ens està permetent explorar la nostra creativitat i la nostra imaginació i, sobretot, ens està permetent compartir amb els nostres familiars o amics moments de diversió inesgotable. Moments que en un futur també ens permetran recordar aquesta crisi del coronavirus amb un somriure quan trobeu aquella manualitat en una caixa o bé la veieu en una prestatgeria de la llibreria: “te’n recordes quan vam fer aquella manualitat?”, “i quan vas empastifar-ho tot de pintura?”, “què bé ens ho vam passar triant els colors per decorar-la!”. Ara que el present és tan dur és més important que mai viure moments positius que ens permetin enfortir els nostres lligams. No dubteu en immortalitzar-los amb vídeos o fotografies. Al cap i a la fi les manualitats, a banda de reforçar la nostra creativitat, sobretot han de ser una excusa per gaudir i somriure. Un motiu per viure.

Així, doncs, gaudiu, somrieu i compartiu moments inoblidables amb aquestes manualitats fàcils i divertides que hem recollit per a vosaltres, en vídeos de menys d’un minut! Posem fil a l’agulla… i a viure!

  • Fem un puzle sotagots

T’imagines uns sotagots que fossin a més un puzle per jugar a encaixar-los? Doncs només has de seguir els passos d’aquesta manualitat tan fàcil i divertida amb pintura per a dits! El truc està en embrutar-se mooooolt les mans! Mira aquí el vídeo de la manualitat!

  • Aprenem els números amb Giotto Be-bè

Un, dos, tres, quatre… Aprendre els números amb el teu petit o la teva petita serà molt més fàcil i divertit amb aquesta manualitat que et proposem fer amb materials Giotto Be-bè que trobaràs fàcilment a la nostra botiga online! Mira aquí el vídeo de la manualitat!

  • Fem un fons marí

Amb aquesta manualitat tan senzilla ens traslladarem a les profunditats de l’oceà amb un fons marí ple peixets mòbils que podràs moure tu mateix/a! O si ho prefereixes, pots fer-ho amb els animals que triïs! Mira aquí el vídeo de la manualitat!

  • Fem maraques casolanes amb materials reciclats!

La música és vida! Per això et proposem que facis unes maraques casolanes amb materials reciclats! Veuràs què fàcil i divertit que és! Pots ficar dins diferents llavors o materials i així treballar diferents intensitats del so! Mira aquí el vídeo de la manualitat!

  • Decorem xapes i fem polseres i penjolls!

Giotto ens proposa una manualitat ben senzilla i divertida: decorar xapes i fer els nostres penjolls i polseres… únics, originals i totalment personalitzats! Si t’animes pots fer veritables creacions… fins i tot moneders o bosses! Mira aquí el vídeo de la manualitat!

  • Fem un mòbil amb ampolles de plàstic!

Fem un mòbil amb ampolles de plàstic per decorar casa nostra. Amb retoladors Giotto i pasta de fang Das quedarà espectacular! El podem penjar prop de la finestra i així, quan obrim, veurem com es mou amb el vent! Mira aquí el vídeo de la manualitat!

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a