Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

LA MONA DE PASQUA DEL CONFINAMENT

El dijous 9 d’abril, dues mestres de l’escola van fer la mona de Pasqua al compte d’instagram de l’escola Vedruna Artés.

Hi van haver vàries famílies que van seguir pas a pas la recepta i la van fer des de casa. Aquesta proposta és una més dins de l’època de confinament que estem vivint aquests dies.

Us passem la recepta per si voleu provar de fer-la a casa:

Ingredients pel pa de pessic:

– 3 ous

– 1 iogurt natural

– 2 mesures de iogurt de sucre

– 3 mesures de iogurt de farina

– 0,5 mesura de iogurt d’oli d’oliva

– llevat

– ratlladura de llimona

-essència de vainilla

-un pessic de sal

Elaboració pa de pessic:

-Preescalfem el forn a 180 graus.

– Primer separem el rovell de la clara en dos recipients diferents.

– Afegim als rovells, l’oli d’oliva, el iogurt, el sucre, l’essència de vainilla. I ho barregem. Continuem afegint-hi el llevat i la farina tamisada. Seguim barrejant perquè quedi una massa homogènia.

– Amb el recipient de les clares les muntem a punt de neu i afegim un pessic de sal. (Aquest pas ens servirà per donar esponjositat a la massa i en cas que no tinguem llevat ens farà pujar el pa de pessic)

– Barregem el contingut dels dos recipients perquè quedi una massa homogènia.

– Evoquem el contingut al motlle, prèviament untat amb mantega perquè no se’ns enganxi la massa.

-Posem el motlle al forn durant 45 minuts.

Ingredients per la decoració:

-Nutella

-Melmelada

-Ous de xocolata

-Boletes de xocolata

-Fondant de color: vermell, groc i blanc

Elaboració decoració:

-Treiem del forn el pa de pessic i el deixem refredar.

-El tallem per la meitat i posem melmelada. Ajuntem les dues parts.

-Cobrim el pa de pessic amb nutella.

Conill de fondant

Gallina fondant

Pollet fondant

El resultat:

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a