Vedruna Runners

Els alumnes de tota l'escola participen des del curs 2010-2011 del projecte Pla Català d'Esport a l'Escola, impulsat pel Departament d'Ensenyament.

El seu principal objectiu és incrementar la participació de l'alumnat en activitats físiques i esportives en el propi centre educatiu i, alhora, emprar aquestes pràctiques per a la difusió i educació en valors i per a l'adquisició d'hàbits saludables.

El Pla pretén posar a l'abast de tots els alumnes de primària i secundària la pràctica d'activitats físiques i esportives, i aprofitar el gran potencial d'aquestes activitats per contribuir a la formació personal i cívica dels joves.

Una de les actuacions que s’han engegat en aquest curs, és el grup de treball anomenat “Runners Vedruna”. Aquest grup, format per 15 alumnes de Cicle Superior i 3 mestres, realitza una sessió setmanal de running per camins i senders del poble. Les sessions duren aproximadament uns 30/40 minuts i es fan els migdies del dijous des d’inici de curs. La valoració de l’activitat està sent molt bona i es preveu la seva continuïtat al larg del proper curs.

A més, la Comissió de la Promoció de l'Esport de l’escola ha planificat una sèrie d'activitats que es duran a terme al llarg d'aquest curs 2015/2016: 

  • ·Trobada esportiva de Cicle Superior (Artés-Sallent)
  • ·Mostra i iniciació a l'ús de material alternatiu
  • ·Jornades lúdico/esportives d'Educació Infantil, Cicle Inicial i Cicle Mitjà
  • ·Suport i col·laboració a les activitats esportives extraescolars
  • ·Caminades, sortides, xerrades esportives i de salut
  • ·...

L’objectiu final és continuar gaudint, per molt anys, de l'esport i l'activitat física!

 També et pot interessar...

#enfem150

Us deixem el calendari d'activitat en motiu dels 150 anys de fundació de l'escola.

llegir més »

XERRADA SALVADOR CARDÚS

El dijous 15 de febrer a les 20h us esperem a la Sala 2 de gener d'Artés a la xerrada a càrrec de Salvador Cardús, doctor en ciències econòmiques i...

llegir més »

TROBADA EXALUMNES

Ep, exalumnes! Esteu tots convidats a la primera trobada d’exalumnes de l’Escola Vedruna d’Artés amb motiu dels 150 anys d’escola. Serà el diumeng...

llegir més »